Kermis in Cranendonck

Soerendonk - Budel-Schoot - Maarheeze - Budel - Gastel

Budel-Schoot kermis 2018 geopend

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Oud & vooral jong was zaterdagavond op het Vogelsplein aanwezig tijdens de opening van de kermis.

De jeugd was vooral benieuwd wie de prijzen gewonnen had in de kleur & knutsel webstrijd. De zakjes gewonnen penningen, door wethouder Frans Kuppens uitgereikt, werden gretig ontvangen. Op de vraag, van Noud van Leeuwen, wat ze ermee gingen doen was toch steevast het antwoord "weet ik nog nie.......". Wat zou je zelf antwoorden als je ineens op een podium staat voor een mensenmassa en dan ook nog een microfoon onder je neur gedrukt krijgt. Verlegenheid die alom toesloeg. Vermoedelijk dat ze anders minder stil zijn.

De jeugd stond al van begin af aan te springen onder het net met al die groenen ballonnen met hopelijk daarin vele penningen voor de opgestelde attracties. En dan klapt het net open......een "gevecht" om maar zoveel mogelijk ballonen te kunnen bemachtigen. En dan het kapotklappen en...... "JA, IK HEB ER ÈÈN" klinkt het dan triomfantelijk. En hoe meer penningen hoe meer ideeën er komen waar ze die penningen aan gaan besteden.

Dat dit ook een vermakelijk schouwspel voor de omstanders is mag duidelijk zijn. Opa's, oma's, ooms en tantes, papa en mama's zien de kinderen graaien en de glunderende gezichten als ze de penningen aan het tellen zijn.

Opening Budel-Schoot kermis 2018
Opening Budel-Schoot kermis 2018

2018 Budel Schoot Kleurprijzen

uitreiken kleurprijzen Budel-Schoot kermis 2018

2018 Budel Schoot Knutselprijzen

Uitreiken knutselprijzen Budel-Schoot kermis 2018

De buit is binnen

De buit is binnen
(*alle foto's zijn met toestemming geplaatst)